12 w - Translate

https://www.agromedic.ro/k115uqiam

Granule pentru alungarea Cârtițelor - agromedic.ro
www.agromedic.ro

Granule pentru alungarea Cârtițelor - agromedic.ro

Granule pentru alungarea Cârtițelor
Este un produs granular, 100% natural folosit pentru a îndepărta cârtițele. Produsul nu omoară și nu rănește cârtițele, acestea fiind protejate de lege, având doar un efect de îndepărtare.

Homevo cârtițe 50gr - 100% natural
Mod de folosire: la mușuroaiele proaspăt apărute, se îndepărtează pământul de deasupra iar în galeriile expuse se introduce echivalentul a 2-3 linguri de produs, după care se adaugă 2 L de apă și se astupă galeriile. Se recomandă a se administra în toate mușuroaiele apărute.

Cum să alungi cârtițele din grădină într-un mod uman și sigur?
Dacă ești un grădinar cu vechime, cu siguranță te-ai confruntat cu problema grădinii dezgropate și a găurilor lăsate de cârtițe. În loc să recurgi la măsuri extreme și la utilizarea de substanțe chimice dăunătoare, există modalități mai umane de a alunga cârtițele din grădina ta. Iată câteva metode pe care le poți folosi: O metodă de a alunga cârtițele este de a le umple tunelurile cu apă. Deși această metodă necesită efort și resurse, efectul nu este garantat 100%, deoarece cârtițele se pot refugia în bifurcațiile la care nu ajunge apa și pot continua să-și extindă teritoriul. De asemenea, cârtițele sunt oarbe, dar au un puternic simț al mirosului. Poți folosi granule Homevo pentru a elimina cârtițele din gradina ta.